Attól függően, hogy éppen mennyi képre van szükséged, vagy mit szeretnél magadból kihozni választhatsz különféle csomagok közül.

 

1. VIP csomag

Kültéri portfólió több helyszínen fotózva, 3-4 kényelmes ruhacserével, stílustanácsokkal + speciális effektű művészképekkel. A VIP csomag a standard csomag VIP változata. Legfőbb különbség, hogy stílustanácsadást kapsz fotózás előtt (stílusfüzetet és azután egy telefonos vagy Skype konzultációt személyreszabott tanácsokkal). Elkészült képek száma: 180 – 220 db, melyet feltöltünk egy zárt tárhelyre és 7 napig van lehetőséged az összes fotót letölteni. 10 kiválasztott kép retusálása.

A fotózás különlegessége: Vonzó Férfi Archetipusok mintáin alapuló fotósorozatok, kifejezetten társkeresőre optimalizálva. Ez azt jelenti, hogy olyan beállításokat találunk, ami a Te számodra a valódi, mégis a lehető legelőnyösebb éned mutatja be. Kifejezetten figyelünk arra, hogy a nők számára vonzó képminták készüljenek.

Fotózás várható időtartalma: 120 perc.

Kinek javaslom: Minden igényes társkereső Férfinak, aki intelligens, szép és kedves Barátnőt szeretne magának, ad a külsejére és stílusára + és egy nagyon ütős társkereső profil mellett általános portfólióra is szüksége van (pl. modellügynökséghez, állásinterjúra, közösségi oldalakra, Facebookra)

Ára: 25.000 Ft

 

2. Maximalista csomag

Kültéri portfólió több helyszínen fotózva, 3-4 kényelmes ruhacserével, stílustanácsokkal + speciális effektű művészképekkel. Ezenkívül bárilyen egyáni elképzelést megvalósítunk, illetve általad kiválasztott extra helyszínekre is elmehetünk (ami belefér a fotózás 3 órás időtartalmába). A portólióban még egy + stúdió fotózás (műtermi) + művészi fotózás (fekete- fehér fotók, effektek, különleges feénybeállítások) A stúdió képek jó kiegészítői a profilodnak, és 10-20%-al feljavítják a portfóliód hatékonyságát.

Tartalmaz még egy fotózás előtti Skype vagy telefonos konzultációt, majd egy 15-30 perces ruhaválogást és próbát fotózás előtt. Itt a Te stílusod és igényeid beszéljük át részletesen, ruhatárad átnézzük, megtervezzük a fotózást, öltözködésedhez és külsődhöz illő tanácsokat adunk. Végül segítünk elkészíteni a társkereső adatlapod személyre szabottan és megmutatom, hogyan randizz gyorsan gyönyörű Nőkkel. Neked már csak a randizás lesz a feladatod .

Fotózás várható időtartalma: 3 óra kültéri és beltéri fotózás, 300-350 kép, 15 kiválasztott kép retusálása..

Kinek javaslom: Aki elszánt maximalista, TOP kaliberű Barátnőt keres (külső és belsőleg egyaránt), sikerorientált és nem köt kompromisszumot a Nők terén. Tudja, hogy megtalálni az igazit nem könnyű, de tesz érte és komolyan is gondolja. Ha az adatlapod beüzemelése után a levelezési utasításaim/mintáimat betartod várhatóan 1 hónapon belül garantált a randizás igazán értékes, csinos és intelligens Nőkkel.

Ára: 50.000 Ft

 

3. Lifestyle csomag – fél év mentorálással

A Lifestlye csomag a Maximalista csomagon kívül fél év netes mentorálást (heti 1 Skype óra 3 hónapon keresztül + 3 hónap korlátlan email tanácsadás) és a legelitebb tanfolyamunkon való részvételt takarja (4 hétvége). Annak javaslom, aki jelenleg nem(csak) barátnőt szeretne, hanem rengeteg kalandot és ha akár 1-2 évig is, de olyan életformát, ami csak KIVÉTELES férfiaknak adatik meg.

Ha jelentkezel, személyes elbírálásban részesülsz, mivel évente mindössze 4 ilyen jellegű mentorálást vállalok csak és csak olyan személyekkel dolgozom, akikkel az első megbeszélésen kölcsönösen jó személyes kapcsolat alakul ki.
Mikor javaslom?

Ha van időd, anyagilag rendezett az életed, viszont hiányoznak az ÉLMÉNYEK, vagyis nőkkel kapcsolatban nem élted még ki magad és nem akarsz úgy meghalni, hogy NE ÉLNÉL. A mentorálás végére valószínűleg haladó szintű Pick Up Artist leszel, illetve TOP kaliberű barátnőd lesz, akivel minden egyes eltöltött nap élmény lesz.

Ára: 250000 Ft

(megj: külön-külön megrendelve a Maximalista fotózás 50000, a mentorálás 150000 a tanfolyam pedig 180000 forintba kerülne)

 

Összehasonlító táblázat

 

  VIP csomag Maximalista csomag Lifestyle csomag
Elkészült fotók száma 180-220 300-350 400-500
Retusált képek száma 10 15 25
Fotózás várható időtartalma 90-120 perc 180 perc 240 perc
Összes fotó fekete fehérben is Igen Igen Igen
Stíluskönyv Igen Igen Igen
Stílustanácsadás alap Igen Igen Igen
Stílustanácsadás extra Igen Igen Igen
Felhasználható adatlapminták Igen Igen Igen
Társkeresés útmutató Igen Igen Igen
Személyreszabott adatlap Igen Igen
3 magánóra Nicholas Victorral Igen
Randi garancia Igen
Fél éves személyes mentorálás Igen
8 nap tréning (Végleges Átváltozás Progam) Igen
Mikor javaslom: Ha extra portfóliót és egyéni stílust, hogy randin se vérezz el. Ha maximalista vagy és TOP 10-es kaliberű, gyönyörű, intelligens és kedves barátnő a célod. A Lifestlye csomag a Maximalista csomagon kívül fél év mentorálást és a legelitebb tanfolyamunkon való részvételt takarja (4 hétvége). Annak javaslom, aki jelenleg nem(csak) barátnőt szeretne, hanem rengeteg kalandot és ha akár 1-2 évig is, de olyan életformát, ami csak KIVÉTELES férfiaknak adatik meg.
Ár: 25 000 Ft 50 000 Ft 250 000 Ft

 

Jelentkezés

Töltsd ki és küldd el számunkra a jelentkezési űrlapot.

25 000.- Ft


Jelentkezhetsz itt a weboldalon, vagy
e-mailben: info@csabitasakademia.com

Sikeredért,

Victor

Telefon: 06208216206 (küldj sms-t és visszahívlak)


© Portfolió fotózás férfaknak - amikor profi képekre van szükség!

- TM Pro Smart Form -